Hondentherapie Desmet.

Home |   Hondentherapie |   Hondenhotel |   Aan-huis-verzorging |   Foto's  

divider bar

Vanaf 24 december 2010 kan uw hond ook logeren bij Hondentherapie Desmet wanneer u met vakantie gaat.

Maar ook als u verbouwd, trouwt, een familiefeest heeft bij u thuis, of voor een ingreep naar het ziekenhuis moet, en u een liefdevolle verzorging wenst voor uw hondje in die periode, zijn wij er voor u.

Bij ons logeren kleine honden in een huislijke omgeving en u mag dat letterlijk nemen : een klein aantal logees loopt hier samen vrolijk los in ons huis en onze tuinen, onder onze begeleiding, na geduldig en voorzichtig aan elkaar voorgesteld te zijn, en dat is uniek.

Onze eigen klanten noemen onze werking 'een speeltuin en spa-centrum voor hondjes' en dat is een leuke beschrijving, want de hondjes voelen zich hier helemaal thuis en worden met plezier verwend door ons, volgens de wensen van hun baasjes.

Opgelet ! Wij verzorgen maar een beperkt aantal hondjes per dag en daardoor zijn bepaalde periodes vlug volzet ! Reserveer tijdig als u plaats wil.

U mag ook mailen , sms-en en bellen naar ons tijdens het verblijf van uw hondje zodat ook u gerust bent.

Wij nemen veel foto's van alles wat hier gebeurd en posten de leukste foto's op onze Facebookpagina 'Hondentherapie Desmet'.


Logeren kan per dag, weekend, week. Elke hond wordt met evenveel respect en dierenliefde verzorgd. Wij zorgen voor een beperkt aantal logees om deze met de beste zorgen te kunnen omringen en aan elke aanwezige hond veel aandacht en tijd per dag te geven.

Voor 18 euro per hond per dag garanderen wij het volgende :
  • een dagelijkse wandeling
  • natte voeding, beloningskoekjes, dentasticks (korrels dient u mee te brengen)
  • een dagelijkse borstelbeurt
  • een verzekering
  • de controle van onze vaste dierenarts van alle aanwezige dieren
  • een zachte, propere en veilige slaapplaats (mand, kussen, deken, bench ... volgens uw wensen en wat het hondje gewoon is)
  • veilig en leuk spelen met andere sociale hondjes
  • kleine verzorgingen door onze dierenarts : bv. een nageltje dat geknipt moet worden, een beginnende oogontsteking of oormijt verzorgen met het beste product
  • Frontline pipetje tegen vlooien en teken indien uw hondje het nog niet gekregen heeft
Wie één hond heeft betaalt 18 euro per dag, wie twee honden heeft betaalt maar 31 euro par dag voor beide, wie 3 honden heeft betaalt 44 euro per dag voor de drie.

Indien u reeds klant bent kunt u ook telefonisch of per mail reserveren. Nieuwe klanten komen kennismaken en reserveren tijdens onze openingsuren. Bij elke reservatie vragen wij een voorschot (50% van de totale logementprijs), dat u ter plaatse cash kunt betalen of kunt overschrijven naar ons rekeningnummer BE55 7506 5649 4344. Het saldo betaalt u cash, na afloop, bij de afhaling van uw hond(je).

Elke hond die bij ons komt logeren dient in orde te zijn met zijn jaarlijkse vaccinatie en met zijn vaccinatie tegen kennelhoest.
Wanneer u uw viervoeter brengt, dient u het vaccinatieboekje mee te brengen.

Wanneer uw hond speciale zorgen nodig heeft (epilepsie, postoperatieve zorgen, medicijnen toedienen, veel rust wegens hoge leeftijd, ....), geeft u ons alle nodige info en zorgen wij aandachtig voor de gezondheid van uw hondje, bijgestaan door onze dierenarts indien nodig.

Volg ons ook op onze facebookpagina, want daarop kondigen wij regelmatig onze speciale acties aan : bv. een wedstrijd om een bon va 100 euro van Tom & Co te winnen, vroegboekkortingen in december, cadeautjes op de Dag van de Klant ...



send me an email message

divider bar