Hondentherapie Desmet.

Home |   Hondentherapie |   Hondenhotel |   Aan-huis-verzorging |   Foto's  

divider bar

U kunt ook gebruik maken van onze service : aan-huis-verzorging van alle dieren.

Wij komen, in de ruime regio Kluisbergen - Avelgem, één of zo u wenst twee keer per dag langs om voor een zeer bescheiden prijsje uw troetels (honden, konijnen, katten, vissen, schapen, hamsters, ...) te verzorgen.

Een voorbeeld : eens per dag bij uw kat langsgaan voor verzorging in Kluisbergen/Avelgem = 8 euro per dag, dus dezelfde prijs als u betaalt om uw kat onder te brengen in een kattenpension maar met een veel gelukkigere kat die vrij rondloopt in haar eigen omgeving als resultaat.

Intussen kunnen wij uw vuilzakken buiten zetten op de aangegeven dag, uw brievenbus legen, uw rolluiken op- en neerlaten, ...

Uiteraard tekenen wij een overeenkomst met u waarin staat dat wij niemand anders in uw huis binnen laten, dat wij niemand laten weten dat u afwezig bent in die periode, en geven wij uw sleutel/code aan niemand door. Hiermee helpen wij u in het kader van de inbraakpreventie, zodat u gerust met vakantie kunt vertrekken.

Voor inlichtingen en reservaties kunt u ons bellen op het nummer 0476/80 96 77 (voor 12 uur of na 17 uur aub) ; kunt u ons mailen op nico.desmet01@telenet.be of kunt u langs komen tijdens onze openingsuren (tussen 10 en 12 uur of tussen 17:30 en 19 uur, behalve op zondag).

Wij zijn u en uw dieren graag van dienst.

Tante Lily , Grote Herreweg 9, 9690 Kluisbergen
GSM : 0476 80 96 77send me an email message

divider bar